Κυριακή 4 Μαρτίου 2012

Το βιβλιαρακι της φιλίας

Καλησπέρα! Τι μου κανετε? Εχω καιρο να κανω αναρτηση αλλά τωρα θα κανω δυο συνεχόμενες! Τα ξενυχτια συνεχιζονται αλλά ο δημιουργικος οιστρος παραμενει. Ή μαλλον εντεινεται απο τα απειρα tutorials που χαζευω στο youtube τις πολλές πολλές ώρες του θηλασμου...

Ενα πολυ ωραιο βιντεο ήταν κι αυτό και μολις το ειδα ηξερα ότι ηθελα να το φτιαξω! Ήταν ευκολο (σημαντικο για μενα που δεν εχω χρόνο) και διασκεδαστικό. Αποφασισα να το φτιαξω για την ανηψια του αντρα μου που θα κανει μια σοβαρη επεμβαση ωστε οι συμμαθητες της να της γραψουν ευχες στο βιβλιαρακι για να τις εχει πολυτιμο φυλαχτό για το διαστημα της αναρρωσης. Ετσι, εφτιαξα το βιβλιαρακι της φιλίας, το οποίο δεν το εκανα ρομαντικό (αν και το επομενο shabby chic θα ειναι σιγουρα!!!!) αλλά πιο παιχνιδιαρικο.

Πώς σας φαίνεται?



Κι εδώ ανοιχτό









Κλασσικά, οι φωτος ειναι ψιλοχαλια, αλλα ειπαμε, τη μερα ως επι το πλειστον κοιμαμαι! (ο μικρός ειναι μπαρόβιος απο τώρα) :)

Kissez

15 σχόλια:

  1. Είναι υπέροχο Βάλια, και τέλεια ιδέα για την συγκεκριμένη περίσταση (καλή επιτυχία στην επέμβαση να έχει η ανιψιά σας!) Επίσης, να σε συγχαρώ για την προσπάθεια που κάνεις να θηλάσεις τον γιο σου, ξέρω πόσο κουραστικό ειναι στην αρχή όμως μετά θα το απολαμβανεις... Φιλιά σε σένα και στον πριγκιπάκο σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τελειο ειναι!και επισης μου αρεσει πολυ η ιδεα του δωρου!Μακαρι να πανε ολα καλα με την επεμβαση της κοπελες!
    Θα συμφωνησω με την Μαρια για τον θηλασμο!Οι πρωτες μερες ειναι κουραστικες,μετα θα συνηθησετε και οι δυο και θα απολαμβανετε τον θηλασμο ακομα περισσοτερο!
    Καλο βραδυ!:)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τι όμορφο που είναι Βάλια!!!Και εγώ τους πρώτους μήνες του θηλασμού στο you tube τους έβγαλα.Να είσαι καλά και εσύ και το μωράκι σου!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Βαλια υπεροχο δωρακι...ευχομαι να πανε ολα καλα με την ανηψουλα!!!καλη βδομαδα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Βάλια είναι πολύ όμορφο !Πολλές ευχές να πάνε όλα καλά με το κοριτσάκι σας !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Υπέροχο το δώρο σου! Μπράβο σου!...όσο για τον θηλασμό, η αρχή είναι λίγο δύσκολη αλλά μετά είναι μια απόλαυση και για τους δυό σας!θα δείς...καλημέρα και καλή εβδομάδα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Βάλια μου, υπέροχο είναι το βιβλιαράκι της φιλίας. Μ' αρέσει το παιχνιδιάρικο στυλ και εύχομαι καλή ανάρρωση στην ανηψούλα σας. Μελέτα εσύ τα βίντεο για να παίρνουμε εμείς ιδέες! Όταν μπορέσεις βάλε μας το λινκ από το βίντεο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Λευκή, αν πατησεις πάνω στη λέξη "αυτό" θα σε βγαλει στο βίντεο. :)

      Διαγραφή
  8. Φοβερό Βαλια!!! Πολύ παιχνιδιαρικο ακομα και στο ξεφύλλισμα του!!! Σιγουρα θα κατενθουσιαστεί η ανιψουλα σας!! Περαστικά να είναι....
    Φιλια στα πατουσάκια του κουκλου σου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. πολυ ομορφο!!περαστικα στην ανηψια!
    να χαιρεσαι το μωρακι σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Εχουμε καιρο να τα πουμε!!! Να χαιρεσαι το μωρακι σου!!! Το αλμπουμακι σου ειναι υπεροχο. Ειμαι σιγουρη οτι θα αρεσει πολυ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Valia πολύ όμορφο! Πέρνα αν θέλεις για ένα βραβειάκι από εμένα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Πολύ ωραίο και χαρούμενο! Σίγουρα θα το χαρεί!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. να χαίρεσαι το μωράκι σου...περαστικά στην ανηψιούλα σου...και υπομονή σε σένα!!!φιλάκια!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Καλά, δεν ξέρω τι να πρωτοσχολιάσω, τα είδα όλα μαζεμένα. Οι φωτό μια χαρά είναι. ;-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή