Παρασκευή 20 Ιανουαρίου 2012

A huge thank you!!!

Γεια σας και παλι!!!

Αυτη τη φορά δεν εχω κατι νεο να σας δειξω (ακομα, χεχεχε) αλλά ενιωσα την αναγκη να σας ευχαριστησω όλους θερμά για τις ευχες για την επικειμενη γεννηση του γιου μου! Ειναι πολυ σημαντικο για μενα να ξερω ότι η σκεψη του περιβαλλεται με αγαπη ακομα κι απο ανθρώπους που δε με γνωρίζουν παρα μονο μεσα απο μερικές δημιουργίες σε χαρτί. Κι ενα παραπανω ειδικά αφου η προηγουμενη εγκυμοσυνη μου ειχε πικρό τελος, εχω τώρα μεγαλύτερη αναγκη απο όλη αυτή τη θετική ενεργεια, τώρα ειδικά που πλησιαζουμε στο τελος. Αν ο γιοκας μου δεν κανει του κεφαλιου του (πραγμα δυσκολο εαν μοιασει στη μαμα του), θα τον υποδεχτουμε το αλλο Σαββατο!

Απο τα βαθη της ψυχής μου, σας ευχαριστώ όλους πολύ πολυ!!! Να ειστε παντα καλά εσείς και όσοι αγαπατε!!!

6 σχόλια:

  1. νασαι καλα..ολα του Θεου να γινουν..φιλια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Με το καλό Βάλια μου και με ένα πόνο! Χαδάκια στην κοιλίτσα σου : )

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Με το καλό Βάλια....όλα θα πάνε κατ'ευχήν και σε επόμενη ανάρτηση θα μας μιλάς για το υπέροχο πλασματάκι που ήρθε στην ζωή σου...φιλιά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δε θέλω να σκέφτεσαι τίποτα αρνητικό τώρα. Αντιλαμβάνομαι την αγωνία σου...σε λίγες μέρες θα κρατάς την αγκαλιά σου το μωράκι σου που με τόση λαχτάρα αναμένεις. Θετική σκέψη και όλα θα πάνε καλά. Εξάλλου μη ξεχνάς ότι οι δυσκολίες μας κάνουν πιο δυνατούς και σε θέλω δυνατή. Σε φιλώ γλυκά και σε σκέφτομαι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Με το καλό !!!
    Μπορεί και τωρα που γραφω να έχεις γεννήσει ...δεν εχω δει κανένα μήνυμα σου ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή