Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2012

Clean n simple Card

Γεια σας και καλή Χρονιά!!!

Περασε πολύς καιρος απο την τελευταια μου αναρτηση διοτι ετοιμαζομαι πυρετωδως για τον ερχομο του μπεμπη μου! Όμως το scrapping δεν το αφησα, ετοιμασα την καρτα για την πρόκληση της Νατασσας του Get Creative, ετοιμασα ενα μινι αλμπουμ/ ευχολογιο για μια μικρή πριγκίπισσα, ενα LO για το ΒΙΤW και φυσικά το μινι αλμπουμ/ ευχολογιο για το μαιευτηριο! :) Όλα θα τα δειτε τις προσεχεις μερες, αν δε με προλαβει η γεννα!!! :)

Ιδου η καρτούλα...



Ειναι πράγματι πολύ απλή (ετσι κι αλλιώς δε φημίζομαι ότι γεμιζω πολύ τις δουλειες μου) αλλά εγινε πολύ γρήγορα και με κεφι! Αυτό φαινεται μαλλον και στα χρώματα της καρτας - ανυπομονώ να ερθει η ανοιξη να κανω βολτουλες με τον μπεμπη μου!

Ομολογώ παντως ότι αυτή τη φορά οι συμμετοχες στο διαγωνισμό ειναι όλες πολύ ωραίες! Φαινεται μας ενεπνευσε το θεμα και οι δημιουργίες της Νατασσας! :)

Kissez!!!

10 σχόλια:

  1. Love the colors on this card! Perfect for the challenge. thanks for joining us at get creative. channa

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Βάλια, καλώς σε βρήκα! Πάρα πολύ όμορφη καρτούλα, με τόσο χαρούμενα χρώματα, το χρειαζόμαστε με όλο το κρύο του χειμώνα να μας φτιάξει την διάθεση!

    Χαίρομαι πολύ αν κατάφερα να σας εμπνεύσω! ;ο)

    Ευχαριστούμε για την συμμετοχή σου στο Get Creative!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. καλη σου επιτυχια..πολυ ομορφη..φιλια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Oh wow this card is gorgoeus I love the simplicity of this card! fabulous inspiring card...thansk so much for playing with us at Get Creative
    hugz
    irini

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. απιστευτη!!μου αρεσει πολυ και ειναι κι εμενα το δικο μου στυλ σαν το δικο σου!!
    ευχαριστουμε για τη συμμετοχη και σου ευχομαι με ενα πονο!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Βάλια μου σε ευχαριστώ για το γλυκό σου σχόλιο στο blog μου.
    Σου εύχομαι με το καλό να έρθει στον κόσμο ο μπεμπούλης σου και να κρατήσεις στα χέρια σου ένα γερό μωρό. Ότι καλύτερο για το 2012 σου εύχομαι και με έναν πόνο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Η απλότητα είναι από μόνη της μια ομορφιά και η κάρτα σου αυτό εκπέμπει...Σου εύχομαι μια εύκολη γέννα και ένα γερό μωρό!!!Φιλιά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Καλημέρα Βάλια! Η κάρτα σου είναι καταπληκτική!!!!! Μπράβο για την όμορφη έμπνευση που είχες! Ευχαριστούμε που έπαιξες μαζί μας στο Get Creative! Και σου εύχομαι εκτός από καλή επιτυχία στην πρόκληση, με το καλό να έρθει ο μπέμπης σου και με ένα πόνο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Valia, wishing you a quick and pain free birth and a beauty healthy baby ! Thanks for taking the time to join us at Get Creative with this beautiful card so perfect for Natasha's challenge. Love the bold colours and the fantastic design.

    Marie

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Βάλια μου καλημέρα. Πολύ όμορφη η καρτούλα σου σε υπέροχα ανοιξιάτικα χρώματα, μια χαρούμενη νότα δηλαδή για τις πολύ παγωμένες μέρες που διανύουμε!!!!!!!
    Σου εύχομαι με το καλό να κρατήσεις το μπεμπουλίνο σου στην αγκαλιά σου!!!!! Με ένα πόνο.
    Φιλιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή