Σάββατο 1 Φεβρουαρίου 2014

A “new” kind of play

Καλημέρα και καλό μήνα! Με πολύ χαρά σας παρουσιαζω την πρώτη πρόκληση του νεου μας challenge blog Scraps n Pieces! Το θεμα μας ειναι το New! Ο μόνος κανόνας είναι να χρησιμοποιήσετε τη λέξη "new" ή "καινούργιο" στη δημιουργία σας!
Η δική μου συνθεση με θεμα το μαναρακι μου που επιτελους καθεται και μπορεί να παιζει εστω και λιιιιγο μονος του να παιρνει η μανουλα μια ανασα! :)

play

Χρησιμοποιησα στενσιλ, distress inks και modeling paste για να παιξω λιγο με το background μου, προιοντα που τα βρίσκεται όλα στο Scraps n Pieces. Τα χαρτια και τα λουλουδια ειναι φυσικά Prima! :)

Σας περιμενουμε να παιξετε μαζι μας!!!

Kissez

7 σχόλια:

  1. Υπέροχη οπως κ ο μπομπιρακος σου :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. υπεροχη συνθεση!!!!!!!!!το...μαναρακι ειναι μια γλυκα!!!!!!!
    καλη αρχη!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ονειρεμένη η συνθεση....αλλα ο Μαγκαιβερ ειναι ολα τα λεφτα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Βάλια μου νομίζω ότι είσαι η μοναδική scrapper στον κόσμο, που καταφέρνει να κάνει τόσο όμορφα αγορίστικα layouts, βάζοντας λουλούδια και ρομαντικά χαρτιά!!! Η αλήθεια είναι ότι και τα τρια σου παιδιά έχουν απίστευτη φωτογένεια και εσύ φοβερό ταλέντο, που το αξιοποιείς στο έπακρο με το χαρακτηριστικό σου signature στυλ. Καλή μας αρχή!
    ΥΓ αυτός ο Μαγκαιβερ είναι για δάγκωμα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. μα δεν είναι όντως για δάγκωμα;;;;; και η σύνθεση και ο μικρούλης! αγαπημένη μου Primaντόνα θα με κάνεις να αρχίσω τα λέλουδα μου φαίνεται!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή