Παρασκευή 8 Νοεμβρίου 2013

Κι αλλες καρτες για το Get Creative (ναι, ναι, καλα διαβασατε)

Καλησπέρα! Οι προκλήσεις δεν εχουν τελειωμο για τον Οκτώβριο στο Get creative! Εν ταχει ως συνηθως

Η χριστουγεννιατικη καρτα για την πρόκληση της Ευδοκιας. Εφτιαξα μια τιλντοκαρτα (Ευχαριστω Ερινα!) για μια αγαπημενη σκραποφιλεναδα με σκωτσεζικη καταγωγη, εξου και η ευχη. (Ευχαριστω Αλίκη!) Ειπα να ξεφυγω απο τα κλασσικά χρωματα… Απο κοντα ειναι πολύ γυαλιστερη!

IMG_3226

Και δυο κοντινες στο χιονισμενο δεντρακι και στο σκουφι, φουλ στο γκλιττερ! :)

IMG_3227 IMG_3228

 

Η καρτα μου για την πρόκληση της Νατασσας που ηθελε υδατοδιαλυτα χρωματα. Χρησιμοποιησα τα Derwent μου για να χρωματισω το dry embossed μερος μιας καρτας που εφτιαξα για την επετειο μας με τον αντρα μου! <3

IMG_3218

Και τελος για αποψε, καρτα για την πρόκληση της Marie που ηθελε καρδιες. Χρησιμοποιησα καρδουλες στα brads. Συγχωρεστε τη φωτο, ειναι τραβηγμενη χαλια… Τετοια ωρα τετοια λογια…

IMG_3234

Φιλια!

6 σχόλια:

  1. και οι τρείς είναι υπέροχες!...σε θαυμάζω κοριτσάκι μου! μπράβο σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. απίθανες όλες οι κάρτες!!!!!!Ποια να πρωτοθαυμάσω!!!Τέλειες!!!!!!!Καλή επιτυχία!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Valia three fantastic card but I may sound biased but I adore your heart card. I'm a huge fan of silhouettes and I love the layer of vellum over the top amazing ! thanks so much for playing along at Get Creative and good luck.

    Marie

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ενταξει...δεν εχω λογια!η μια καλυτερη απο την αλλη!!μου αρεσει πολυ η χριστουγεννιατικη!ωραιος συνδυασμος χρωματων,ωραιο στησιμο,και αρκετα γιορτινη!!ευχαριστουμε για τη συμμετοχη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Βρε συ Βάλια... δεν παίζεσαι!!!! πώς τα προλαβαίνεις όλα κορίτσι μου; Και μάλιστα με τέτοιο εξαιρετικό αποτέλεσμα!!!! Και η Tilda άπαιχτη, και με τα Derwent έκανες θαύματα (δεν συζητάω την χαρά μου για τον σκοπό που έφτιαξες την κάρτα, χιχιχι Να ζήσετε!), και τι υπέροχη ιδέα με τις σκιές στην κάρτα με τις καρδιές! Κάθε κάρτα τόσο διαφορετική και πραγματικά τόσο όμορφη, εξαιρετική έμπνευση! Μπράβο βρε Βάλια, μπράβο, μας βάζεις τα γυαλιά σε όλες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή