Σάββατο 9 Νοεμβρίου 2013

Μινι αλμπουμ για μια μπεμπα

Γεια σας! Σημερα θα σας δειξω ενα μινι αλμπουμ για μια μπεμπα που γεννηθηκε πριν δυο βδομαδες! Για τους ευτυχεις γονεις εφτιαξα για δωρο ενα μινι αλμπουμ για να γραψουν οι φιλοι τους ευχες για το νεογεννητο αλλα και να κρατησουν οι ιδιοι φωτογραφιες και σημειωσεις για τη μπεμπα τους όσο θα μεγαλώνει. Η μαμα προτιμουσε μοντερνο στυλ και στην αρχη το φοβηθηκα (ως γνωστον ειμαι του αλλου ακρου, ρομαντικο, λουλουδακια, δαντελιτσες κτλ) αλλα τελικά το ευχαριστηθηκα πολύ! Μου ειχε λειψει και αυτο το στυλ αλλα και τα μινι!

Το εξώφυλλο

IMG_2900

Μερικές απο τις εσωτερικές σελίδες με χωρο για φωτο κι ευχες

Bundle of Joy Girl mini Collage 01

Bundle of Joy Girl mini Collage 02

Το οπισθοφυλλο

IMG_2922

Λοράν και Ιωαννα να σας ζησει η μικρή!!!

Φιλια!

7 σχόλια:

  1. βιάστηκα σε προηγούμενο ποστ να σου γράψω οτι είσαι του ρομαντικού...απίθανο είναι Βάλια μου!πραγματικά! να το χαίρονται το κοριτσάκι τους και να της γεμίσουν το αλμπουμάκι της όμορφες αναμνήσεις! καλημέρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Φανταστικό Βάλια!!!!!!Πολύ παιχνιδιάρικα χαρτιά!!!!!Θα το λατρέψουν και οι γονείς και η μικρούλα όταν μεγαλώσει!!Πολύτιμο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Όοοοοολα είναι πανέμορφα!!! Γεια στα χέρια σου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πολυ πρωτοτυπο για τον σκοπο που το εφτιαξες Βαλια μου δεν υπαρχει κάτι που να εχεις φτιαξει κ να μην ειναι προσεγμενο! Αντε να σε δω απο κοντα:)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. πανέμορφο και αυτό!!! τελικά με ότι και να καταπιαστείς...το έχεις!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. αχ! είναι τέλειο και τέλεια τα χαρτιά! ( καλά, όπου δω κουκουβάγια κολλάω!)
    :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή