Πέμπτη 17 Ιανουαρίου 2013

Ο γαμος

Γεια σας, γεια σας! Τι μου κανετε? Επανερχομαι στις συνθεσεις μετά απο καιρό… Το Σαββατο υποβληθηκα σε μια γυναικολογική επεμβαση γιατι ο δευτερος γιος μου βιαζεται πολύ να βγει απο την κοιλια απο της μαμας, κι ας μπηκα μολις στον εκτο μηνα κυησης. Για να καταπολεμησω το αγχος της επεμβασης, εφτιαξα μια συνθεση που την είχα αργήσει εδω και πολύ πολύ καιρο… Πρόκειται για την τρίτη συνθεση με τη φωτο γαμου του παππου και της γιαγιας μου. Τις δυο πρώτες τις εφτιαξα όταν εκανα ακομα τα πρώτα μου βηματα στο scrapping. Όχι ότι τώρα ειμαι εμπειρη, αλλά απολαμβανω περισσότερο τη διαδικασία! ;)

Τα χαρτια ειναι απο την πανεμορφη σειρά A lady’s diary της Graphic 45, η οποία κι αυτη ηταν αγορασμενη καιρό αλλα τωρα βρηκε το θεμα της με αυτην την υπεροχα vintage photo του 1950… Το σκετς ειναι απο την πρόκληση Ιανουαριου του c’ est magnifique, το περιεστρεψα ομως για να ταιριαζει με τον προσανατολισμο της φωτο μου. Θα συμμετασχω ακομα στην πρόκληση του Get Creative για την αγαπη, γιατι η αγαπη που ειχαν μεταξύ τους ο παππους με τη γιαγια ήταν πολύ μεγαλη – κι ας κρατησε λιγο…

Αποφασισα σε αυτη τη συνθεση να φτιαξω μεγαλυτερα clusters (όχι ότι το πετυχα) και ακομα και να κανω stamping στο χαρτι μου – βεβαια το φοβηθηκα τοσο που σχεδόν δε φαινεται, χιχιχι! Το μεγαλο καφε λουλουδι εχει φτιαχτει με τα websters nettings, tutorial μπορείτε να δειτε εδω.

 

photo_02

 

Και μερικες κοντινες στα clusters…

photo_03

To καφε λουλουδι απο τα nettings, ενα prima pin και chipboard απο την ιδια σειρα.

 

 

photo_04

Η Πεταλουδα απο Imaginarium Designs, βαμμενη με μπρονζε και καφε ακρυλικά και περασμενη με λιγο inca gold για εξτρα λαμψη. ;)

 

photo_05

Το cameo το περασα απαλα με το πινελο με μπρονζε ακρυλικο για να δεσει καλύτερα, και στα λουλουδια περασα χρυσο ακρυλικο στις ακρες.

 

Στην επομενη συνθεση θα πειραματιστώ ακομα περισσότερο και θα το απολαυσω!

 

Αντίο!

12 σχόλια:

  1. υπεροχο ,βιντατζ και γλυκο!!!!! με το καλο ο μπεμπακος ,όλα καλά θα πάνε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. πάρα πολυ ωραία Βάλια και πολυ ωραια τα χρώματα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Βάλια φανταστική σύνθεση! Και τα κλαστερς σου είναι πολύ πετυχημένα! Καλή επιτυχία και καλή δύναμη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πολύ δυναμικό come back Βάλια μου. Η σύνθεσή σου είναι πανέμορφη!!! Τα χρώματα, τα διακοσμητικά και όλες οι λεπτομέρειες. Εύχομαι τα καλύτερα για την εγκυμοσύνη σου και χαίρομαι που βρίσκεις τόσο ωραίο τρόπο να καταπολεμήσεις το άγχος. Φιλιά!
    Υ.Γ. Μας έλειψες!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. πολυ ομορφη η συνθεση σου Βαλια!!!!
    ευχομαι να πανε ολα καλα με την εγκυμοσυνη σου....αλλα πρεπει να ξεκουραζεσαι λιγακι!!!
    πολλα φιλια!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Βάλια υπέροχη σύνθεση!!! Με το καλό να έρθει στον κόσμο και το μωράκι σου... στην ώρα του βέβαια!!! Σ'ευχαριστούμε που παίζεις μαζί μας στο Get Creative και στο Scrab And Grab!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. βαλια ειναι καταπληκτικη!!!!μου αρεσουν πολυ τα διακοσμητικα!!!! ειδικα η πεταλουδα!! χιχιχι με το καλο να ερθει και ο μικρουλης στην ωρα του παντα και να ειναι υγιεστατο!!!! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Congratulations Valia! Your layout is one of the featured layouts for the January Sketch Challenge at C'est Magnifique kits! We loved the beautiful clusters you created. Thanks for participating!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Υπεροχη σύνθεση.. ωραία χρώματα...!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Εξαιρετική σύνθεση. Με το καλό να βγει και ο μπέμπης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Stunning stunning stunning......beautiful details!
    thank you so much for taking part in the love challenge
    hugz
    irini

    ΑπάντησηΔιαγραφή