Παρασκευή 11 Νοεμβρίου 2011

a Jacob's ladder

... ή αλλιώς "Η κοιλίτσα της μανούλας"!

Δεν ξερω για εσας αλλά εγώ τρελλαίνομαι για τα καδρα 12 θεσεων που μπορεις να βαζεις φωτος του μωρου 1 για καθε μηνα του πρώτου έτους της ζωής του! Όταν με το καλό γεννηθεί ο καλαμαρογκοτζιλοταλιμπανοκεφαλας μου, οπωσδηποτε θα βαλω ενα τετοιο καδρο στον τοιχο με τις οικογενειακές φώτο! Όμως ήθελα κατι αντιστοιχο για το δωματιο του, πιο παιχνιδιαρικο βεβαια. Και την εμπνευση τη βρηκα εδώ. Ενα παιχνιδιαρικο σετ καδρων που θα το εφτιαχνα εγώ και θα ταιριαζε τελεια στο παιδικό δωματιο. Και αφου αποφασισα ότι θα το φτιαξω, ξαφνικά μου ήρθε η ιδεα να φτιαξω κι ενα τετοιο καδρο 3 θεσεων με φωτος απο την κοιλια μου, 3, 6 και 9 μηνών αντίστοιχα για να βλεπει ο μικρός μου που ήταν πριν! ;)

Έτσι λοιπόν εφτιαξα το παρακατω. Όταν βαλω τις φωτο μου, θα το στολίσω ακομα λίγο παραπανω, αλλά προς το παρόν, σας το δειχνω σκετο. Ανυπομονώ να το γεμίσω! :)







6 σχόλια:

  1. Valia..πολυ ομορφη δουλεια...μμμ τα χρωματα υπεροχα,μου αρεσαι η καφε κορδελιτσα..να εχεις ενα υπεροχο σ.β...τα λεμε πολλα φιλια..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Βάλια μου είναι τέλειο! Και τα χρώματα και η ιδέα. Πειράζει να το αντιγράψω αλλά σε πιο κοριτσίστικους τόνους;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλημέρα Βάλια και καλώς μας ήρθες στην πολύχρωμη γειτονιά μας! Καλές δημιουργίες, αν και από την αρχή φαίνεται ότι θα φτιάχνεις πολύ όμορφα πραγματάκια! Πολύ έξυπνη η ιδέα με την κοιλίτσα της μάμας!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. @Lefki: και βεβαια να το αντιγραψεις! Με χαρά θα δουμε και τη δική σου δημιουργία! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Kαλώς σε βρήκα Βάλια!!!καλώς ήρθες στη παρέα μας!!!!έξυπνη ιδέα και πολύ όμορφη!!!!φτιάχνεις υπέροχα πράγματα!!!!καλό βράδυ και καλή εβδομάδα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή