Σάββατο 15 Οκτωβρίου 2011

Ο γαμος του παππου και της γιαγιας μου

Η μητερα μου μου ζήτησε να της φτιαξω ενα LO με τη νυφική φωτογραφία του παππού και της γιαγιάς μου. Ζήλεψε και η θεια μου, ήθελα και για μενα μια κι ετσι το Μαιο τους υποσχεθηκα να φτιαξω 3 συνθεσεις με την ιδια φώτο. Απο το Μαιο βεβαια περασε ο καιρός, κι εγω μολις σήμερα καταφερα να τελειώσω τη δευτερη σύνθεση... Ουπς, μην το πειτε πουθενα ότι αργησα τοσο... Η τρίτη ακομα αγνοείται... :)

Η πρώτη συνθεση (σας την ειχα ποστάρει κι εδώ)



Και η δευτερη συνθεση
Βασίστηκα σε ενα πανεμορφο χαρτι της BoBunny (δεν ξερω εαν φαινονται καλά τα χρώματα), λουλουδι της Prima, διαφορα αυτοκολλητα απο τη σειρά Victoria Gardens και τα Artisan Elements της Pink Paislee.



Ευχομαι να βρω το χρόνο και την εμπνευση να φτιαξω και την τρίτη... :)

6 σχόλια:

  1. Βάλια είναι πολύ ωραίες και οι δύο συνθέσεις σου δεν μπορώ να διαλέξω αν κάποια μου αρέσει πιο πολύ από την άλλη,έχουν ωραίο στήσιμο και πολύ ωραία χρώματα και διακοσμητικά.Μπράβο σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Φοβερή η πρώτη !!Στο έχω ξαναπεί ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Bάλια είναι τέλειες και οι δύο συνθέσεις σου,τα χαρτιά τα διακοσμητικά και ο τρόπος που τα τοποθέτησες!!!! περιμένουμε & τη τρίτη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Thank YOU! I can't talk about it just yet...but you are the only one that has made sense to me so far. From the bottom of my heart, THANK YOU. I will get in touch with you at a better time. I wish you all the best,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Βάλια φανταστικές οι συνθέσεις!! Τα χαρτιά πολύ ρομαντικα !!Τα λατρεύω !!!! Περνα από το blog Μου σε περιμένει ένα βραβειο!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. καλημερα..ειναι φανταστικες και οι δυο,εχουν υπεροχα χρωματα..τοτε εκεινες οι φωτο μιλουσαν απο μονες τους...φιλια

    ΑπάντησηΔιαγραφή