Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου 2015

Μαθήματα Scrapbooking στο Scraps n Pieces!

Καλησπέρα σε όλους! 

Με πολύ χαρά θα ήθελα να σας ανακοινώσω οτι το Scraps n Pieces Emporium μου έκανε την τιμή να με καλέσει για μαθήματα scrapbooking! Τα μαθήματα ειναι για μένα ακομα ένα όνειρο που εκλπηρώνεται μέσα απο αυτό το εξαιρετικό hobby - τι hobby, μαλλον τροπος ζωής πλέον! :) 


Φτιάξτε το LO της Φωτογραφίας
Σάββατο 26/09

Ξεκινάμε δυναμικά με ένα μαθημα εισαγωγικό το Σάββατο 26 Σεπτέμβρη. Θα σας δειξω πως φτιαχνουμε μια σύνθεση, δηλαδή ενα πανεμορφο ενθυμιο μεγεθους 30 επι 30 εκ, τεχνικές για μελάνια, πώς δημιουργούμε clusters και πώς δίνουμε βάθος και όγκο στη σελίδα μας. Εσείς μετά από τρεις ώρες, θα φύγετε με το υπέροχο layout της φωτογραφίας και ένα σωρό μυστικά για τις επόμενες δημιουργίες σας. Κόστος 35 ευρώ (+ΦΠΑ) , και περιλαμβάνει εκτός από τη διδασκαλία , το κιτ σας,  αναψυκτικά ή καφέδες! Το κιτ οπως βλέπετε ειναι γεμάτο με die cuts απο τις πιο hot dies της εποχής και φυσικά με αριστης ποιοτητας λουλουδια, το σήμα κατατεθέν μου! 




Κύκλος Πέντε Συναντήσεων

Και για όσες θέλουν να εμβαθύνουν στην τέχνη του scrapbooking, και να δημιουργήσουν με βάση τις αγαπημένες τους φωτογραφίες πέντε έργα τέχνης, θα πραγματοποιηθεί και ένα κύκλος πέντε συναντήσεων, που θα εξηγεί την τέχνη του memory keeping από τα μελάνια και embellishments, μέχρι τις πάστες, τα στενσιλ και τα μιστ. Σας υποσχόμαι ότι θα κολλήσετε, οπως κολλησα κι εγω, και οι σελίδες σας δε θα έχουν τίποτε να ζηλέψουν σε ομορφιά και τεχνικές απο τις σελίδες γνωστών scrapper ανα τον κοσμο!  Τιμή κύκλου 150 ευρώ (+ΦΠΑ) και περιλαμβάνει εκτός από τη διδασκαλία, όλα τα κιτ και υλικά που θα χρειαστείτε και φυσικά αναψυκτικά ή καφέδες παντα στο φιλόξενο χώρο της Μυρτώς! Παρακάτω θα δειτε μερικά sneaks απο σελίδες και τεχνικές που θα διδαχθείτε! 







Γινετε μέλη στην ομάδα του Scraps n Pieces στο Facebook για να μη χανετε καμια απο τις εξελίξεις! 

Σας περιμένω να δημιουργήσουμε παρέα! 

2 σχόλια:

  1. Συγχαρητήρια!!!!! Μακάρι να μπορούσα να πετύχω κι εγώ κανα μάθημα σου, εχω ξεφύγει τελευταία!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. καλή επιτυχία στα μαθήματα σου!μακάρι να είχα το χρόνο να παρακολουθήσω κάποιο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή