Παρασκευή 7 Ιουνίου 2013

Pure Bliss…

Hello everyone! I have a very quick post today, both my babies are asleep now but it wont last long. My hormones are dancing crazy so I decided to step out of my comfort zone once more and try a cas LO. Stamping, washis, splashes, doodling, buttons, all new to me! It was difficult but it was fun! Aliki is a very talented photographer and a friend and she took some great pictures of my newborn boy. Looking at the particular photo I noticed that my boy had an adult expression on his face which was emphasized by the Prima felt bow. And then I saw Get Creative’s sketch! It stroke me, I immediately knew what and how I wanted to scrap the particular photo.

Γεια σας, Ερχομαι με ενα πολύ γρηγορο ποστ, μια που τα αγορια μου κοιμουνται για λιγο. Οι ορμονες της λοχειας καλα κρατουν κι εγω ολο θελω να δοκιμαζω νεα πραγματα, φτιαχνοντας μια clean and simple συνθεση. Σφραγιδες, washi tapes, splashes, doodling, κουμπια, υλικά όλα καινουρια για μενα. Ηταν δυσκολο αλλα και διασκεδαστικό! Η Αλίκη ειναι μια πολύ ταλαντουχα φωτογραφος και φιλη, η οποία εκανε μια καταπληκτική φωτογραφιση στο μωρακι μου. Βλεποντας την εν λογω φωτο προσεξα ότι ο μικρος μου ειχε μια ενηλικη εκφραση, η οποία τονιζόταν απο το φιογκο/ παπιγιον της Prima. Και μετά ειδα την πρόκληση του Get Creative! Αυτό ήταν, ήξερα αμεσως πως θα σκραπαρα την εν λογω φωτο!

The sketch/ Το σκετς

gc

Here is my LO/ Και η συνθεση μου

pure bliss 1 

The journaling writes

pure bliss 2

 

With this LO, I am entering the following challenges

Get Creative June 1st challenge

Purple Pumpkin June challenge

pp

Bird is the Word: He/ She/ Him/ Her challenge

I hope you enjoyed my LO! Until next time… Ευχομαι να σας αρεσε η συνθεση μου.

Kissez!!!

27 σχόλια:

  1. Απίθανη σύνθεση ακόμη και χωρίς τα λουλούδια της πρίμα...τα χρώματα σούπερ και ο μικρός πανέμορφος!!!Όσο για το journaling...δεν έχω λόγια...μόνο συγκίνηση!!!!!Να σου ζήσει η ψυχούλα!!!Καλή επιτυχία!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Φανταστική σύνθεση Βάλια μου και ο μικρός σκέτος γλύκας! Τα χρώματα και η ερμηνεία του σκετς, φανταστικά! Και τα splashes υπέροχα! Να τον χαίρεστε το μπόμπιρα! Καλή επιτυχία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Φοβερό και συγκινητικό ... τα χρώματα τα πέτυχες ... [στα ματια μου δηλαδη! ΛΟΛ] ... χαιρομαι που ξαναβρησκεις τους ρυθμούς μου, και παράλο που δεν εχει ουτε ένα λουλουδι πανω, είναι πανέμορφο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τέλειο το LO σου Βάλια μου!!! Και ο Μαγκάιβερ υπέροχο αντράκι!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. για την φωτο δεν εχω λογια!! τα χρωματα υπεροχα και το journaling αφοπλιστικό!καλη επιτυχια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Βάλια μου απίθανη cas σύνθεση! ότι φοβάσαι τελικά το καταφέρνεις μια χαρά! και τα splashes και το doodling αλλά και το χωρίς λουλούδια όλα απίθανα!....το καλύτερο βέβαια κομμάτι της σύνθεσης αυτής είναι ο πρωταγωνιστής της και το journaling σου...καλή επιτυχία και καλό βράδυ!φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Καλά. Έχω μείνει άλαλη. Και splashes. Και doodling!!!! Και κανένα απολύτως στολίδι!!!! Και CAS!!!! Τι λες τώρα!!! Α, και το σημαντικότερο.... ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ αποτέλεσμα!!! Love it!!!!!

    Καλά, και ο Μαγκάιβερ έχει να κάψει καρδιές... αχχχχ τι έχουν να πάθουν τα κοριτσάκιααααααα

    Ευχαριστούμε για την συμμετοχή σου στο Get Creative Βάλια! Πολλά φιλιά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. τέλειο το αντράκι μου, τέλεια και η μαμά του και η σύνθεση της. Όλη μου την αγάπη. φιλάκια η πανευτυχής γιαγιά Βούλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Gorgeous layout Valia, he is adorable!!! Love your journaling.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. πολύ όμορφη !!Μου αρέσει που είναι μοντέρνα και ταιριαζει στην ηλικία του μικρούλη με χαρούμενα χρωματα !καλή επιτυχια!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Σούπερ η σύνθεση και Cas! Τελικα ότι και να πιάσεις γίνεται εξαιρετικο...οσο για το journaling...και το μικρο μας Μαγκάιβερ...δεν έχω λόγια. Ευχαριστούμε που έπααιξες μαζι μας στο Get Creative! Φιλακια και στα πατουσακια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Hi..This truly is beautiful and I love the mustache under the adorable photo!! Thanks for joining in at BITW too!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Τι τυπάκος φοβερός είναι αυτός; Μου αρέσει που έχεις κάνει λίγο από το ένα και λίγο από το άλλο στη σύνθεσή σου! Και είναι πανέμορφη!!! Τα λόγια σου στο journaling συγκινητικά! Να το χαίρεσαι το αγόρι σου και να είναι πάντα καλά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. What a gorgeous photo & layout! Thanks so much for joining us at Purple Pumpkin!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Gorgeous layout Valia and the colours look perfect!....
    Thank for playing along with us at Get Creative!
    hugz
    irini

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. TEΛΕΙΟ!!!!
    Μήπως να μετακινηθείς στο clean and simple(για πάντα)?Δεν υπάρχει κάτι που να μη μ'αρέσει.Ασε το μουστάκι που έβαλες αντί της γιρλαντας στο σκετς!!!!Ιδέα φανταστική.
    Follow your hormones.
    Tι σοβαρό αγόρι είναι αυτό?Να το χαίρεσαι το αντράκι σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. φανταστική σύνθεση!!! Η φωτο υπέροχη!!! Αλλα και τα splashes απο οτι βλέπω βγήκαν τέλεια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Sweet layout and picture! Thanks for joining us at Purple Pumpkin!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Love all the little bits and things you put on here!
    Thx for joining us at BITW :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. πανέμορφη σύνθεση Βάλια μου!!!υπέροχη φωτογραφία του μπέμπη σου και το όλο στήσιμο είναι εξαιρετικό!!!για να μην πω για το doodling!!!!σε ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου στο GET CREATIVE!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Βάλια μου είναι πραγματικά υπέροχη!!!!!xx

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Awww....such an adorable layout! :)

    Thanks for joining us at Purple Pumpkin!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Απίθανη!!! Το'χεις κορίτσι μου!!! Ότι και να κάνεις το κάνεις τέλεια! Συγχαρητήρια σε σένα αλλά και στο αντράκι σου που είναι ένας μαχητής! Πάντα νίκες στις μάχες του!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Loving that gorgeous doodling around the page on on the papers. A lovely sentimental page, celebrating the joy of your baby boy, just lovely. Thanks for playing along at BITW.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. this is so precious! Thank you for playing along with us at Purple Pumpkin!

    ΑπάντησηΔιαγραφή