Τετάρτη 30 Ιανουαρίου 2013

Πορτραίτα μιας μικρής κυρίας

Γεια σας, τι μου κανετε? Σημερα θελω να σας δειξω ενα μινι αφιερωμενο αποκλειστικά στη θετή μου κορη, που μπορεί να μπαινει στην προεφηβεία με βιασυνη, αλλα όταν θελει είναι μια τεραστια γλυκα! :) Προσπαθησα να μαζεψω φωτογραφίες της απο τη γεννηση μεχρι και σημερα και 10 χρονια ειναι μεγαλο διαστημα για ενα αλμπουμ εξι φυλλων. Έτσι με διαφορα fold outs καταφερα σε 12 σελίδες να χωρεσω 26 φωτος! Μα η καμερα τη λατρευει! ;)

Τα χαρτια που χρησιμοποιησα εινια η σειρα Hollywood Vogue της Webster’s, τι πιο ταιριαστό αλλωστε σε μια εκκολαπτόμενη ντίβα? Το αλμπουμ εινια απο τη Σφραγιδομανια. Σε όλα τα χαρτια εκανα distress με μαυρο μελανι καθοσον ηταν κυριαρχο χρωμα στα χαρτια το οποίο όμως παραδοξως ταιριαξε αψογα παρόλο το παιδικο του θεματος. (να ζητησω αλλη μια φορα συγνωμη για την ποιοτητα των φωτογραφιων, ειναι απο κινητο με φως εσωτερικό γιατι δε μπορώ να σηκωθω να φωτογραφισω με την καμερα στο μπαλκονι..)

Το εξωφυλλο ηταν ενα πολύ γεματο χαρτι και γιαυτο επελεξα να φτιαξω ενα μικρο cluster και να τονισω με stickles τα ροζ λουλουδια. Το chipboard ειναι απο τη Σφραγιδομανια. Το χρωματισα χρυσο με την τεχνική faux metal και στο τελος το εκανα distress.

IMG_1171

 

Οι εσωτερικες σελίδες

IMG_1172

Στην αριστερη φωτο υπαρχει ενα κρυμμενο Tag με ενα πρασινο bling στην ακρη που χρησιμευει για “φρενο”. Δεξια ενα accordion fold με 5 φωτος.

 

IMG_1173 IMG_1174 IMG_1175

Το αριστερό fold out της τελευταιας φωτο χωραει 9 πορτραιτα και ανοιγει ως εξης

IMG_1176

Και η τελευταια σελίδα. Αριστερα ενα fold out με 5 φωτος και δεξια μια μεγαλη φωτο.

IMG_1177

Επειδη δεν ειχα χωρο για tag αλλα ηθελα πολύ journaling στην τελευταια φωτο, εφτιαξα στην κορη μου ενα στεμμα – σα μικρή πριγκήπισσα που ειναι – και εκρυψα εκει το tag…

IMG_1178

 

Και το οπισθοφυλλο

IMG_1179

Η μικρή μου ξετρελλαθηκε! Ευχομαι να αρεσε και σε εσας!

Με αυτο το μινι θα παρω μερος και στην πρόκληση του Get creative και του Scrap n Grab για το μινι του Αγ Βαλεντινου.

Εις το επανιδειν! :)

23 σχόλια:

  1. Είναι τέλειο Βάλια!!!!! Πώς να μην ξετρελαθεί η μικρή σου;;;; Καταπληκτικότατη δουλειά, πανέμορφο και τόσες φωτογραφίες σε ένα μίνι άλμπουμ! Και μόνο να μαζέψεις τόσες φωτογραφίες... Βγάζει τόσο πολύ την αγάπη σου για την μικρή, μπράβο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. εντάξει... ειναι απίθανο!! όντως τη λατρεύει η κάμερα, αλλά και το χεράκι το δικό σου κανει θαύματα!!!! μπράβο σου και πάλι!!! να τη χαίρεσαι και να την καμαρώνεις και με το καλό το μωράκι σας!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΦΟΒΕΡΟ Βάλια! τα απογείωσες τα χαρτιά! αλλά και η μικρή είναι μια κούκλα! να σας ζήσει ! καλή επιτυχία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εκπληκτική δουλειά! Καλή επιτυχία στο διαγωνισμό!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. καλα οτι κ να πουμε ειναι λιγο!καταπληκτικη δουλεια,μπραβο Βαλια!!
    ΑΝΝΑ4

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Υπέροχο!! Μπράβο Βάλια και καλή επιτυχία! Καλά η μικρή μοντέλο φυσικά!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. den ksero ti na po...exo pa8ei plaka...
    polu oraio to gegonios oti den evales polu paidika xartia...mu arese para polu!!! i mikri einai sugklonistiki!!!!!!!!!
    parola auta kataferes na kaneis toso oraio to album oste den mporese na to episkiasi me tin gluka tis!!!...kai auto nomizo pos i8ele idiatero talento!!!!!!!!!!!BRAVO!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Είναι υπέροχο!!!
    Και η κόρη σου μια κούκλα!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Βάλια είναι ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ!!!!! Καλά το πως χώρεσες τόσες φωτογραφίες, δεν το συζητώ.... Το πώς κατάφερες και ταίριαξες τόσο πολύ τα χαρτιά με το θέμα, είναι από τα μαγικά σου. Αυτό το tag με την κορώνα, όμως, μου έκλεψε την καρδιά! Να μας ζήσουν τα κορίτσια μας και ας μπαίνουν στην πρεοφηβεία. Είναι όπως το είπες - ώρες ώρες σκέτη γλύκα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Λίγες ώρες ομως Μυρτω μου, τις περισσότερες είναι για καρυδωμα! ;)
      Σε ευχαριστω πολυ!

      Διαγραφή
    2. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

      Διαγραφή
  10. Υπέροχο ειναι Βάλια μου μπράβο η μικρή ειναι κούκλα τι ματάρες!!!!!!αλλα και εσυ χρυσοχερα!!!
    Να τη χαίρεσαι και υπομονη!!! Αντε και στα δικα μας χιχιχι η ΚΑΛΛΙΑ ειναι 7.5.....
    Φιλάκια πολλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Αν μας άρεσε???? Δεν έχω λόγια!!! Τόσο γλυκό και καλά οργανωμένο!!! Μπράβο Βάλια!!! Όσο για την προεφηβεία... υπομονή έρχετε και η εφηβεία χιχιχι. Τα λέω για να τ' ακούω... Πάντως αν μείνεις ψύχραιμη και ξέρεις πως την έχεις ενημερώσει σωστά, δεν έχεις να φοβάσαι τίποτα! Ότι θα ζήσετε καταστάσεις αλλοφρωσύνης είναι δεδομένο, αλλά εσύ να κρατήσεις τις καλές σας στιγμές.. που σου υπογράφω, θα υπάρξουν πάαααρα πολλές!!!! Το μυστικό (που έπιασε με μένα και την κόρη μου) είναι να την κάνεις να αισθανθεί "μεγάλη" και ταυτόχρονα να καταλάβει πως την αγαπάς και φοβάσαι να μην της συμβεί κάτι κακό! Έτσι θα είναι πιο υπεύθυνη για τις πράξεις της! <3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. η κορη σου ειναι μια κούκλα!κ μοιαζει καταπληκτικα με τον αδερφο της!!!να την χαίρεσαι!!!!!!! κ το αλμπουμ ειναι παρα πολυ ωραιο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Βάλια μου πανέμορφο το μίνι!!Τι να πω για την μικρή!!!Είναι πανέμορφη!!!Πω πω καρδιές που θα κάψει!!!!Να την χαίρεστε!!!Καλή επιτυχία!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Πανεμορφο το μινι!! Τα χαρτια ταιριαξαν υπεροχα με τις υπεροχες φωτο της μικρης!! Ειναι μια κουκλα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Καλησπέρα καλώς σε βρήκα! Τέλεια η δημιουργία σου!Καλή συνέχεια με δύναμη και αισιοδοξία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Βάλια μου κι εγώ στην ίδια θέση βρίσκομαι. Η μεγάλη μου είναι συνομίλικη με τη δική σου. Οπότε, σε καταλαβάινω απόλυτα! Καλό μας κουράγιο!!! Το μίνι σου δε, αριστούργημα. Ευτυχώς που της άρεσε γιατί ποτέ δε ξέρεις...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Παραμυθένιο Βάλια μου!Και τι ωραία να βλέπεις μέσα σε ένα άλμπουμ το πως μεγαλώνει ένα ανθρωπάκι.Φοβερό κειμήλιο!Μπράβο σου Βάλια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Βάλια μου ειναι καταπληκτικό δεν έχω λόγια!!! καλη επιτυχία σου ευχομαι!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Οντως τρομερή δουλεια, πολύ προσεγμένο και γλυκό !Κάθε σελίδα είναι διαφορετικά διακοσμημένη και πολύ τρυφερή!Να είσαι πάντα καλά να της σταθείς!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Πανέμορφο το μίνι αλμπουμ !!!μπράβο σου!!!υπέροχα χαρτιά και πολύ όμορφες φωτογραφίες!!!να χαιρεσαι την κουκλα σου!!!!καλη επιτυχια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Kali epityxia mesa apthn kardia mou.to mini einai toso kalodoulemeno kai ta xartia super.ksefevgei apta tipika roz koritsistika .h koroula sou panemorfi kai frontises na to amadeikseis me tropo ksexwristo.kalo taksidi pros tin efiveia loipon...k kala kouragia se sena.

    ΑπάντησηΔιαγραφή