Δευτέρα 28 Μαΐου 2012

Καρτες γενεθλιων

Γεια σας! Τι μου κανετε? Ο μπομπος μου γινεται σημερα 4 μηνων και ειμαι πολύ χαρουμενη!!! :) Λοιπον, στο προκειμενο: το σαββατοκυριακο που περασε ειχαμε να παμε σε δυο παρτυ συμμαθητων της μεγαλης οποτε επρεπε να ετοιμασω δυο καρτουλες. Χρονος μηδεν βεβαια οποτε οι καρτες εγιναν τρεχοντας, θηλαζοντας, μεταμεσονυκτίως... Ομως το εχω παρει με πεισμα, οσο μπορω θα σκραπαρω, αλλιώς θα μου στρίψει! (εντελώς) χιχιχι Η πρώτη καρτουλα εγινε με τα καινουρια μου hello kitty dies. Το στεμμα ειναι βαμμενο με stickles και η ευχη ειναι με θερμη αναγλυφη αποτυπωση.
Η δευτερη καρτα εγινε με μια απο τις αγαπημενες μου σφραγίδες Tilda! Ειχα καιρο να τις χρησιμοποιησω και μου ειχαν λειψει κι αυτες και οι copic μου!!! :) Κολλησα την tilda με διαστατικά για ογκο, σφραγιδωσα με ακρυλικο χρώμα κι ετοιμο! Στα αληθεια, χρειαζομαι περισσοτερες σφραγίδες Happy Birthday! Λενα, ακούς??? :)
Η τρίτη καρτα ειναι για ενα σπουδαιο τυπακο που βαφτιζεται την Κυριακή αλλά λόγω αποστασης δυστυχως δε θα ειμαι παρουσα... Γιώτα και Θ, να χαιρεστε τα όμορφα παιδακια σας!!!
Ήταν η πρώτη φορα που χρησιμοποιησα το die για τις ροζετες κι ενθουσιαστηκα!!! Φτιαχνονται πανευκολα! Με την καρτα αυτη θα συμμετασχω και στην πρόκληση του Get Creative. Το επομενο project θα ειναι να φτιαξω αλμπουμ με τις ζωγραφιες των παιδιών της ταξης της μεγαλης ως δωρο για τη δασκαλα. Φιλάκια!!!

19 σχόλια:

  1. πολύ όμορφες!!!!εγώ δεν έχω καμμιά σφραγίδα τίλντα!!!!!! :(

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Υπέροχες οι κάρτες σου!!! Η μια καλύτερη από την άλλη!!!

      Διαγραφή
  2. απίθανες και οι τρείς!! η Hello Kitty αγαπημένη, η Tilda πολύ γλυκιά και η κάρτα βάπτισης με την ροζέτα πολύ ιδιέταιρη...καλή επιτυχία! φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πανέμορφες και πολύ γλυκές οι καρτούλες!!!!!Αγαπημένη η Hello Kitty!!!!Την λατρεύω την καρτούλα σου!!!!!Φιλιά!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Χαίρομαι που μπορώ και μπαίνω στο μπλογκς σου γιατί κάποιες φορές που προσπάθησα μου έγραφε ότι υπάρχει κάποιο πρόβλημα με κάποιον ιό και δεν μπορούσα να μπω!!!οι κάρτες σου είναι υπέροχες όλες!!!!!!!να τα εκατοστήσει ο μπόμπος σου!!!!πάντα γερό και τυχερό!!!!φιλιά!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. οι καρτουλες υπεροχες και οι τρεις.. παρολο που δεν ειμαι φαν των Hello Kitty και Tilda...ειδικα η Tilda μου αρεσε πολυ ..τα χρωματα υπεροχα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τέλειες!!!!!!

    Οταν βλέπω τις δημιουργίες σου,κάνω πάντα παραγγελία!χιχιχι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Πάρα πολύ όμορφες όλες! Δεν ξέρω ποια να ξεχωρίσω! Σε ευχαριστούμε πολύ για την συμμετοχή σου στο get creative!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Πολύ ωραίες καρτες !!!Πιο πολύ μου αρεσουν οι tilda!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Πανέμορφες και οι τρεις!!! Η κάθε μία διαφορετική και τόσο ξεχωριστή. Πολύ καλή δουλειά. Μπράβος σου και καλή συνέχεια στις δημιουργίες σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Γλυκιές και οι τρείς κάρτες σου Βάλια!!! Ευχαριστούμε για την συμμετοχή!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Hi Valia, all 3 cards are so cute!! Beautiful work, thank you for joining us at get creative. channa

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Καλημέρα! Να σου ζήσει το μωράκι Βάλια! Σε θαυμάζω που βρίσκεις τον χρόνο και δημιουργείς τόσο όμορφα πράγματα!!!! Μπράβο κι ένα μεγάλο ευχαριστώ που παίζεις μαζί μας στο Get Creative!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Βάλια μου, η μία καλύτερη από την άλλη!!! Έχεις βέβαια και τις αδυναμίες μου - Hello Kitty και Tilda - και η τρίτη κάρτα είναι πάααρα πολύ όμορφη, μου αρέσουν πολύ τα χρώματά της! Ευχαριστούμε για την συμμετοχή σου στο Get Creative!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Valia argisa all einai poli omorfes i kartes sou! eidika i karts gia to Get Creative! LOL
    Efharistoume gia tin simetohi sou sto Get Creative!
    filai
    irini

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Bάλια να χαίρεστε τον μπέμπη σας!!!Υπέροχες κάρτες!!
    Καλη επιτυχία!!Όσο για τις σφραγιδες θα το λάβω υπόψην μου!:)
    Φιλιά!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή